Ajankohtaista

Vaelluskurssi yhdistää opiskelun ja retkeilyn

Vaelluskurssi meni kokonaisuudessaan hyvin ja siellä oli hauskaa. Vaeltaminen paikasta toiseen oli hyvää liikuntaa ja luonnon helmassa ruoka maistui hyvältä. Kurssilla tutustuimme uusiin ihmisiin ja saimme aikaan hyviä keskusteluja leirinuotiolla. Vaelluksella saimme myös nähdä erilaisia luonnon nähtävyyksiä ja pääsimme uimaan.

IMG_1598

IMG_1486

IMG_1500

Vaelluskurssilla yhdistyy retkeily ja opiskelu. Pääasiassa se on vaeltamista, luontoon tutustumista ja leiritaitojen harjaannuttamista. Päivällä vaelletaan rinkan kanssa kauniissa luontomaisemissa, ruuat tehdään itse retkikeittimellä ja yöt nukutaan teltoissa.

Leirillä oppii muun muassa sytyttämään nuotion, kasaamaan teltan, pakkaaman rinkan oikein, tekemään erilaisia solmuja ja hyödyntämään jokamiehenoikeuksia. Retkellä voi saada uusia ystäviä ja unohtumattomia kokemuksia.

IMG_1555

IMG_1558