Ajankohtaista

Valtiovarainministeri Rinne lukiovierailulla

Valtiovarainministeri Antti Rinne vieraili lukiossamme maanantaina 23.2.2015. Rinne kertoi ministerintyöstään yhteiskuntaopin kurssin opiskelijoille. Hän kehoitti heittäytymään rohkeasti uusiin haasteisiin ja sopeutumaan muuttuviin olosuhteisiin. Hän korosti koulunkäynnin ja opiskelun tärkeyttä. Koulutus on investointi tulevaisuuteen. Monipuolinen kielitaito on Rinteen mielestä ehdoton edellytys nykyajan työelämässä.

2015-02-23 13.42.28

Rinne rohkaisi nuoria lähtemään mukaan politiikkaan, yhteisten asioiden hoitamiseen. Hän kannusti uuden lukion rakentamiseen ja nykyaikaisiin oppimisympäristöihin. Rinne on erityisen tyytyväinen metsäteollisuuden uusista investoinneista ja suunnitelmista Suomessa.

Rinne on käynyt Vehkojan koulua ja lukion. Hän vieraili lukiomme lisäksi Vehkojan koulussa, Konecranesilla, kaupungintalolla ja toritapahtumassa.

2015-02-23 14.02.21